New Profesional Consult 930 x 122

teo_trandafir

Teo Trandafir a plecat spre Linz cu un avion privat

Teo Trandafir a părăsit ţara noastră, miercuri seară, în jurul orei 18.30. Fosta vedetă de televiziune este transportată cu un avion particular la Linz.Avionul cu care a plecat Teo Trandafir nu va putea ateriza la Viena din cauza ceţii, astfel că s-a luat decizia ca aeronava să aterizeze la Linz, o localitate aflată la 100 de kilometri de capitala Austriei.

Teo Trandafir urmează să ajungă la Clinica AKH din Viena, la solicitarea expresă a familiei şi prietenilor, a anunţat conducerea Spitalului Elias. Potrivit reprezentaţilor Spitalului Elis, unde a fost internată de joi, fosta realizatoare de televiziune suferă de pancreatită acută de severitate medie.
Teo Trandafir urmează să fie tranportată cu o aeronavă de mici dimensiuni a clinicii din Austria. Aeronava ar fi trebuit să aterizeze pe Aeroportul Otopeni din Bucureşti în jurul orei 12.00, dar a fost redirecţionată spre alt aeroport din ţară, din cauza ceţii.
Teo Trandafir va fi tratată la Spitalul Akh din Viena. La acelaşi spital a fost operat de hernie de disc şi preşedintele Traian Băsescu. Teo Trandafir a ajuns la spital în stare gravă, joia trecută, şi a fost internată la secţia de terapie intensivă a Spitalului Elias.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3