EcoMoto 930×122

teo683_80397400

Teo Trandafir, executată silit!

Piteşteanca Teo Trandafir, cunoscută pentru emisiunile realizate la diverse posturi de televiziune, dar şi pentru serialele în care joacă, urmează să fie executată silit. Este vorba de sume pe care vedeta le-ar datora Fiscului.

Astfel, de la fosta realizatoare tv Teo Trandafir Agenţia Naţională de Administrare Fiscală are de recuperat 50.000 de lei. Banii reprezintă datoriile acumulate de către cele trei firme la care vedeta tv este asociată, după cum relatează Cancan.

Şi Bodo, de la Proconsul, a acumulat multe datorii de-a lungul vremii şi urmează să fie executat silit. Firma la care el este acţionar are datorii de peste 30.000 de lei.

Pe listă mai apar şi designerul Răzvan Ciobanu, asociatul unei firme care va fi executată silit de Fisc pentru suma de 75.000 de lei, şi Giulia Anghelescu, fosta solită a trupei Dj Project.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3