NOR CURIER 930X122

    teo683_80397400

    Teo Trandafir, in divort

    Pitesteanca Teo Trandafir, cunoscuta in special din show-urile de televiziune in care a fost prezenta fie ca realizatoare, fie ca actrita,  divorteaza de sotul ei, Constantin Iosef. Despartirea survine dupa sase luni de casnicie si un an si cateva luni de relatie. Vestea a fost confirmata pentru CANCAN.ro de carte sotul vedetei de televiziune.

    Idila a inceput pe Facebook si a fost incununata in vara anului 2012 cu o nunta ca in povesti, petrecuta pe platourile de filmare de la Buftea.

    Astazi, toate acestea sunt doar amintiri, iar Teo Trandafir si Constantin Iosef s-au separat si pregatesc divortul. Constantin Iosef ne-a confirmat informatia conform careia ar fi parasit caminul conjugal, recunoascand ca, de cateva zile s-a mutat in apartamentul sau din zona Lacului Tei.

    ” Da, ne-am despartit din opt decembrie. Daca asta s-a vazut, acesta este adevarul. Ce sa ascund, viata? Nu sunt genul. Nu cred ca mai exista sanse de impacare. Sincer, pentru mine nu mai este cale de intoarcere.

    Inca nu stiu ce o sa fac. Momentan, raman aici. Voi face sarbatorile aici, cu parintii mei si cu surorile mele. Apoi, nu stiu daca voi ramane in Romania sau voi pleca in Franta”, a declarat Constantin Iosef.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90