930×122 CAPRA 5

accident

TERIBIL! 3 RĂNIȚI DUPĂ CE UN SCUTER A INTRAT ÎNTR-O MAȘINĂ

Un grav accident de circulație s-a produs aseară pe raza comunei argeșene Micești, pe DN 73 Pitești-Câmpulung Muscel, la intersecția cu DN 73E, în sensul giratoriu cu drum care duce către uzina Automobile Dacia din orașul Mioveni.

Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

Potrivit Serviciului Rutier Argeş, un scuter care circula dinspre Mioveni către Micești a pătruns pe contrasens și a intrat într-un autoturism care mergea regulamentar și la volanul căruia se afla un piteștean în vârstă de 24 de ani.

Conducătorul mopedului, de 28 de ani, din Micești, și doi pasageri de pe scuter, unul de 29 de ani și tot din Micești și un altul, minor, de 17 ani, din Mărăcineni, au fost răniți.

Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

Conform sursei citate, scuterul nu este înmatriculat și înregistrat.

Serviciul Rutier Argeș anunță că va continua cercetările în acest caz pentru stabilirea exactă a cauzelor accidentului. (Foto: Arhivă)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3