930 x122 grota rece

amenzi

TERIBILIȘTII DE PE TRANSFĂGĂRĂȘAN, GĂSIȚI ȘI AMENDAȚI

În urma imaginilor apărute în spațiul public, polițiștii din Albeștii de Argeș, cu sprijinul colegilor lor din Schitu Golești și Stâlpeni, l-au identificat pe șoferul care în ziua de 21 iulie 2019 a condus un autoturism pe DN 7C Transfăgărășan în timp ce transporta patru tineri pe plafonul mașinii. Are 20 de ani și este din comuna Stâlpeni. A primit o amendă de 580 de lei.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

Polițiștii i-au identificat și pe cei patru tineri de pe plafonul autoturismului: un tânăr de 21 de ani, două minore de 15 și 17 ani, toți trei din Stâlpeni, și un minor de 13 ani din comuna Mihăești.

Au fost amendați cu o sumă totală de 500 de lei „conform Legii 61/1991 privind normele de conviețuire socială”, ne informează Biroul de presă al Poliției Argeș.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

„Toți cei în cauză au fost avertizați cu privire la comportament, în scopul conștientizării factorilor de risc la care se expun în astfel de situații”, adaugă sursa citată.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3