930X122 MAIA

calorifer99

Termen limita pentru asociatiile din Pitesti

SC Termo Calor Confort SA Pitesti informeaza asociatiile de proprietari si locatarii din municipiul resedinta de judet ca doar pana la data de 31 august se mai pot prezenta spre aprobare documentatii tehnice care reconsidera ansamblul instalatiilor termice din condominiu. In cazul in care termenul nu va fi respectat, se va trece la aplicarea de amenzi si chiar la debransari.

Documentatia tehnica de reconsiderare a ansamblului instalatiilor termice trebuie sa analizeze instalatiile din condominiu si apartamentele care au ramas bransate la sistemul centralizat astfel incat acestea sa poata primi in continuare energie termica la aceeasi parametrii calitativi si sa plateasca aproximativ aceleasi sume pentru energia termica. Trebuie intocmite planuri care sa evidentieze coloanele ce pot fi blindate, conductele care pot fi redimensionate, care pot fi izolate, si alte lucrari asemenea.

In cazul in care nu se intocmeste aceasta documentatie, asociatiile isi intreaga responsabilitate pentru toate dereglarile sistemului centralizat de furnizare in cadrul blocului atat in ceea ce priveste calitatea energiei termice furnizate, cat si in ceea ce priveste costurile acesteia.

Incepand cu 1 septembrie reprezentantii S.C.TERMO CALOR CONFORT S.A. vor face deconectari si vor intocmi procese verbale de constatare a deconectarilor si la apartamentele din condominiile unde nu sunt realizate documentatii de reconsiderare.

Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda de la 500 lei la 1.000 lei debransarea/deconectarea de la SACET a utilizatorului sau consumatorului de energie termica fara respectarea legii.

PIZZERIA SAPORI 555 222
eurial 570×90