EcoMoto 930×122

    calorifer99

    Încălzirea centralizată, oprită în Pitești

    Conducerea societății Termo Calor Confort din Piteşti a decis să sisteze furnizarea agentului termic pentru încălzire pentru toţi clienţii săi. Oricum, susţin reprezentanţii societăţii, circa 60% dintre asociaţiile din Piteşti deja nu mai primeau căldură, făcând de ceva vreme cereri în acest sens.

    Practic, furnizarea căldurii a fost sistată în seara zilei de 22 aprilie, informează societatea, răspunzând astfel şi unor întrebări de la unii dintre clienţii care au simţit caloriferele reci. Nu doar în Piteşti nu mai este căldură, ci şi la clienţii din Mărăcineni şi Bascov care sunt racordaţi la Termo Calor Confort. Motivul care a stat la baza deciziei de oprire a căldurii este acela că timp de trei nopţi la rând s-au înregistrat temperaturi exterioare de peste 10 grade celsius, iar legea prevede că în aceste condiţii poate fi oprită furnizarea agentului termic.

    Termo Calor va livra de acum înainte doar apă caldă, până la începerea noului sezon rece. Între timp, vor fi făcute lucrări de reabilitare a reţelei şi vor fi derulate demersuri care pot duce la delegarea gestiunii serviciului de termoficare. Altfel spus, acest serviciu ar putea fi preluat de o firmă privată care să încheie în acest sens un acord cu Consiliul Local, principalul acţionar al societăţii de termoficare.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90