930X122 MAIA

tico

Tico, masina ideala pentru furt

În noaptea de sâmbătă spre duminică, cu ajutorul unui autoturism Tico, trei indivizi au reuşit să fure şi transporte o…bicicletă!

Venind sâmbătă seara la distracţie la discoteca din localitatea de domiciliu – Ciofrângeni, nu cu cine ştie ce autoturism de lux, ci cu o bicicletă, Florin Diaconu a avut neplăcuta surpriză ( atunci când spre dimineaţă a vrut să plece spre casă) să constate că mijlocul de locomoţie cu care venise, nu mai era de găsit. Tânărul a sunat imediat după constatare la poliţie, solicitându-le oamenilor legii ajutorul în găsirea acesteia.

De la câţiva dintre tinerii aflaţi prin zonă la momentul dispariţie, păgubitul aflase că este posibil ca bicicleta să fi fost furată de către ocupanţii unui autoturism…Tico, aşa că le-a dat poliţiştilor şi această informaţie cumva mai incredibilă. Echipajul poliţiei rurale din Tigveni, au presupus că eventualii autori ai furtului, ar trebui să se deplaseze spre Curtea de Argeş, aşa că au făcut un filtru pe şosea. Printre autoturismele care au trecut în acele momente prin Tigveni, numărându-se şi un Tico pe care oamenii legii l-au tras pe dreapta pentru verificări. În autoturism, se aflau Daniel Vasile Stănescu, de 21 de ani, din Piteşti, Nicolae Daniel Mihalcea, de 20 de ani şi Ciprian Diaconescu, de 21 de ani ( ambii din comuna Merişani). Nu erau singurii pasagerii ai „mastodontului” Tico, poliţiştii observând în interiorul autoturismului şi corpul delict, adică bicicleta furată de la discoteca din Ciofrângeni. Aceasta a fost predată de poliţişti păgubaşului iar pe numele celor trei hoţi au întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de furt.

555×222 grota rece
New Profesional Consult 570×90