930×122 CAPRA 5

Arges

TINERE EXPLOATATE SEXUAL PE AUTOSTRADA A 1 – TRAFICANȚII, ARESTAȚI

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate din Piteşti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. Pitești, au făcut o percheziţie domiciliară în comuna Teiu pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în trafic de minori şi trafic de persoane. Patru persoane au fost reţinute pentru 24 de ore. La acțiune au participat şi luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale Argeş („mascații”).

Citiți și: Pitești: Schimbare importantă în trafic la Podul Viilor!

Din cercetări a reieşit faptul că începând din luna august a anului trecut membrii grupării ar fi racolat mai multe tinere, minore şi majore, din localități din Argeş şi din Capitală pentru a fi exploatate sexual pe autostrada București-Pitești și în Teiu.

Victimele ar fi fost în permanenţă supravegheate şi ameninţate, iar sumele obţinute din prostituţie, încasate în totalitate de către persoanele cercetate. Din activitatea infracţională membrii grupării ar fi obţinut peste 50.000 de lei.

Citiți și: Nu scăpăm nici azi! Vine!

12 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. Piteşti pentru audieri. Patru dintre acestea au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă.

Activităţile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

SMART KIDS 570×90