Donaris 930 x 122

    national_doliu_romania

    Tineretul Conservator amână acțiunile pentru Ziua Drapelului

    Cu ocazia Zilei Drapelului Național, 26 iunie, Tineretul Conservator Argeș pregătise două acțiuni de conștientizare a cetățenilor cu privire la semnificația zilei respective. Acestea au fost amânate, ca urmare a declarării zilei de 26 iunie drept zi de doliu naţional.

    Prima acţiune ar fi trebuit să se desfăşoare în centrul Bascovului (ora 16:30) și al Piteștiului (ora 17). Cea de-a doua acțiune, concursul național de fotografie, avea să fie organizat pe pagina națională de profil a Tineretului Conservator în intervalul orar 00:00-24:00.

    Concursul consta în postarea de către utilizatorii de Facebook a unei fotografii personale în care să se găsească și tricolorul, urmând ca la finalul concursului primele două fotografii care au cel mai mare număr de aprecieri (like-uri) să caștige unul din cele doua vouchere cu câte un weekend la munte la Paltiniș sau pe clisura Dunării, în zona Cazanelor Dunării.

    „În urma gravului accident produs în Muntenegru, soldat cu moartea a 18 români, Guvernul României a declarat ziua de 26 iunie 2013 zi de doliu național pe teritoriul României, drept pentru care Tineretul Conservator își va amâna activitățile specifice Zilei Drapelului Național cu 24 de ore. Astfel că atât acțiunea de conștientizare, cât și concursul de fotografie se vor desfășura pe data de 27 iunie. În memoria victimelor tragicului accident, Tineretul Conservator va afișa fotografia tricolorului cu o bandă de culoare neagră, reprezentând doliul”, se arată într-un comunicat de presă al organizaţiei.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90