NOR CURIER 930X122

    sange_donat_TC

    Tinerii conservatori din Argeş au donat sânge pentru răniții din Muntenegru

    Mai mulţi membri ai Tineretului Conservator Argeș au fost în această săptămână la Centrul de Transfuzie Sanguină din Pitești ca să doneze sânge pentru răniții din gravul accident de circulație din Muntenegru. Este vorba de 25 de tineri, în frunte cu Codruț Matei, președintele TC Argeș.

    „Tineretul Conservator își mobilizează efectivele de fiecare dată când situația o cere, astfel că nu am putut lipsi de la campania de donare de sânge. Mă bucur nespus că la acest apel au răspuns atât instituțiile publice din România, cât și societatea civilă, care s-a mobilizat exemplar, după părerea mea, în această situație, cunoscându-se faptul că există deficit de sânge pentru transfuzii la nivel național.

    De asemenea, de Ziua Drapelului Național, Tineretul Conservator a organizat o acțiune națională de conștientizare a populației cu privire la semnificația tricolorului, istoria acestuia și semnificația zilei de 26 iunie.

    Concursul național de fotografie, lansat pe Facebook, a avut ca scop principal conștientizarea în rândul tinerilor a importanței Drapelului de Stat, majoritatea utilizatorilor fiind tineri”, declară Codruț Matei.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90