EcoMoto 930×122

accident

ÎN TOPOLOVENI, CA ÎN MIOVENI: FETIȚĂ LOVITĂ PE „ZEBRĂ” DE MAȘINĂ, CU BUNICA LÂNGĂ EA!

Un alt accident, parcă tras la indigo după cel din Mioveni, a avut loc pe o trecere de pietoni de pe o stradă din orașul Topoloveni.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

O fetiță de 6 ani, care era însoțită de bunica ei, a fost lovită pe „zebră” de un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani din localitate. Din fericire, potrivit Poliției Rutiere Argeș, fetița a suferit răni ușoare. Conform sursei citate, șoferul nu era băut.

Amintim că zilele trecute un accident similar s-a produs pe bulevardul Dacia din orașul Mioveni. O fetiță în vârstă de 5 ani a fost lovită de un microbuz în timp ce traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni, însoțită de mama ei, copilul fiind grav rănit. Șoferul vinovat, neatent, care nici el nu consumase băuturi alcoolice, este din Mioveni și are 58 de ani.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90