NOR CURIER 930X122

auto

TRAFIC DE COȘMAR LA INTRAREA ÎN PITEȘTI DINSPRE ȘTEFĂNEȘTI

Lucrările din zonă au paralizat traficul rutier la intrarea în Pitești de lângă Euromall.

Citiți și: Anunțul dimineții: neplăceri în trafic, restricții pentru șoferi

În urmă cu doar câteva minute, accesul auto în oraș era practic blocat. Șirul de autovehicule se întindea de la intrarea în Pitești până la pasarela Ștefănești. De asemenea, sensul giratoriu de la benzinăria Petrom era blocat.

Nervii șoferilor erau întinși la maxim, conducătorii auto fiind extrem de nemulțumiți de maniera în care este organizat șantierul.

Citiți și: Pitești. Vești bune de 1 Mai și Paște. Va fi deosebit!

Amintim că în zonă au loc lucrări de canalizare pluvială aferente viitorului pasaj rutier aerian de la Podul Viilor. De altfel, de când se lucrează la acest pasaj circulația auto în zonă se desfășoară în fiecare zi cu maximă dificultate, în special la orele dimineții și ale după-amiezii, atunci când oamenii se duc și, respectiv, revin de la serviciu. (Foto: Arhivă)

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Cosmin spune:

    O solutie ar fi asfaltarea dumului Sticlelor, care pleaca din Stefanesti, zona Izvorani, si ajunge pe str, Lanariei la bariera. Ar fi extrem de usor de ajuns din Stefanesti in zona Prundu si s-ar putea astfel decongestiona traficul.
    Daca tot sunteti ziaristi, ar trebui sa investigati acest subiect, caci din cate am inteles, in documentele Primariei Stefanesti acest drum apare asfaltat desi nu este.

    • ady spune:

      Se lucreaza la el, dar se asfalteaza cu lopata, nu au utilaje :)))

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3