EcoMoto 930×122

droguri

TRAFICANT DE DROGURI DIN FRANȚA, PRINS ÎN PITEȘTI CU 10 KG DE HAȘIȘ

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T.-Serviciul Teritorial Piteşti au prins în flagrant un bărbat, de 35 de ani, domiciliat în Franţa, Martinez Moreno Alexandre, care avea asupra sa un geamantan, tip troler, pe care intenţiona să îl pună în autoturismul lui personal, parcat în Piteşti. După ce a fost imobilizat, în urma percheziţiei, potrivit Poliției Române, în geamantan au fost găsite 10 kilograme de haşiş şi un cuţit.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Drogurile erau compuse din calupi de câte 100 de grame fiecare şi ambalate în folie transparentă şi staniol. Totodată, în tetiera scaunului din autoturism au fost găsite 5 grame de haşiş şi mai multe punguţe din folie transparentă care conţineau fragmente de cannabis. Poliția precizează că bărbatul intenţiona să vândă cele 10 kilograme de haşiş contra sumei de 42.500 de euro.

Procurorii D.I.I.C.O.T. l-au reţinut pentru 24 de ore pentru trafic de droguri de risc, urmând să fie prezentat Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă. Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. La acțiune au participat şi jandarmii argeșeni. (Foto: Captură video Poliția Română-D.I.I.C.O.T.)

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90