Donaris 930 x 122

    politiaarges_arestarehackeri

    Traficanti de droguri capturati in Pitesti

    Pitesti. 11 mai. 2010.
    Trei tineri cu varste cuprinse intre 24 si 30 de ani din judetul Arges sunt audiati sub acuzatia de trafic de droguri de mare risc de catre procurorii DIICOT Arges, dupa ce in masina in care circulau si, ulterior la domiciliul unuia dintre ei, anchetatorii au descoperit mefedrona si cocaina, droguri pe care, conform primlor rezultate ale anchetei le distribuiau in Pitesti,Campulung Muscel,Curtea de Arges si in judetul Valcea. In plus, politisii au mai gasit in casa unui dintre suspecti o arma de calibrul 9mm precum si munitia aferenta.
    Cei trei suspecti au fost reperati in traficul rutier, in cursul noptii, de politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Arges si procurorii DIICOT Arges intr-o masina condusa de unul dintre tineri, care nici macar nu avea permis de conducere. La controlul autoturismului si la locuinta unuie dintre baieti, anchetatorii au descoperit droguri de mare risc, mefedrona si cocaina. Procurorul Nicolae Blaga, seful DIICOT Arges, a declarat ca cei trei tineri vindeau mefedrona cu 2oo lei gramul si cocaina cu 120 euro gramul, drogurile fiind cumparate din Bucuresti. Cei trei suspecti sunt cunostinte mai cevhi ale politistilor, tinerii avand la activ mai multe antecedente penale pentru infractiuni de natura economica, vatamare corporala si fapte de violenta.
    Audierile celor trei continua, deoarece anchetatorii au suspiciuni ca reteaua, care oferea droguri de mare risc copiilor de bani gata din Pitesti, cuprinde si alti membri. In cursul serii acestia vor afla daca primsec mandat de arestare pentru 29 de zile, sau vor fi cercetati in stare de libertate.Pedeapsa pentru trafic de droguri de mare risc este intre 10 si 20 de ani de inchisoare.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90