930 x122 grota rece

cannabis

arestare_droguri

TRAFICANȚI DE DROGURI, REȚINUȚI CU SPRIJINUL POLIȚIȘTILOR PITEȘTENI

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (D.I.I.C.O.T.) Biroul Teritorial Vâlcea, împreună cu polițiști ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vâlcea și cu sprijinul poliţiştilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, au pus cu botul pe labe o grupare care făcea trafic internațional de droguri de risc.

Citiți și: O neînțelegere dintre 2 doamne s-a terminat într-un mod neașteptat

În trafic erau implicate patru persoane, iar drogurile se vindeau în Râmnicu Vâlcea și București. Din investigații a reieșit că unul dintre inculpați a introdus fără drept în România aproximativ un kilogram de cannabis, cumpărat din Grecia. Ceilalți trei se ocupau de distribuirea drogurilor în special în Vâlcea. Autoritățile au organizat două acțiuni de flagrant, în urma cărora cei patru au fost reținuți și apoi arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea face parte din campania declanșată de procurorii DIICOT pentru combaterea traficului de droguri, care, avertizează ei, a început să capete o tot mai mare amploare în județul Vâlcea. Operațiunea a avut parte de sprijinul SRI Vâlcea și al Direcției Operațiuni Speciale. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Pitești. Percheziții la traficanți! Vindeau cannabis în licee din oraș

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90