EcoMoto 930×122

accident

TRAGEDIE PE ȘOSEA. TÂNĂR ÎN COMĂ

UPDATE: Pietonul s-ar fi angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure. A fost lovit de un TIR, care circula pe sensul de mers dinspre Pitești către Slatina. Pietonul a fost transportat cu o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și internat în Spitalul Județean de Urgență din Pitești în stare de comă. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș informează că are traumatism cranio-cerebral grav. Are 27 de ani și este din Slatina.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Polițiștii rutieri veniți la fața locului i-au făcut dosar penal șoferului pentru vătămare corporală din culpă. Conducătorul TIR-ului este din Târgu Jiu și are 51 de ani.

Acum: accident grav. Pieton lovit. Pe DN 65 Pitești – Slatina, pe raza comunei argeșene Lunca Corbului, s-a produs cu puțin timp în urmă un accident de circulație. Un pieton a fost lovit de un TIR. Vom reveni cu amănunte. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3