NOR CURIER 930X122

copilot

A TRECUT PRIN 3 OPERAȚII! A FOST MUTAT DE LA TERAPIE INTENSIVĂ!

A trecut prin trei operații, la piramida nazală, la femur și la bazin. Din fericire, evoluția stării lui de sănătate este bună. Dovadă stă și faptul că a fost mutat de la Terapie Intensivă într-un salon al secției de Chirurgie a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Cluj-Napoca.

Citiți și: Criză de oxigen în spitale – Ministerul Sănătăţii a cerut unităţilor sanitare să amâne operaţii

Vorbim despre Răzvan Petrescu, copilotul lui Adrian Iovan în avionul prăbușit în munții Apuseni. “Răzvan a fost mutat miercuri de la Terapie Intensivă într-un salon de la Chirurgie I. Acesta este un lucru bun, înseamnă că merge spre bine. Rămâne sub supraveghere, este monitorizat. Face câte două şedinţe de kinetoterapie pe zi, pentru recuperare post-operatorie. Cu cât va face mai multă mişcare, cu atât cresc şansele de recuperare mai rapidă”, a declarat astăzi pentru Mediafax tatăl copilotului, Dan Petrescu. Acesta a adăugat că o perioadă de timp băiatul său nu va putea să atingă pământul cu picioarele, urmând să se folosească de cârje. Deocamdată medicii nu au stabilit când ar putea fi externat copilotul.

Amintim că Răzvan Petrescu a terminat Colegiul Economic “Maria Teiuleanu” din Piteşti şi este instructor la Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă. Petrescu a făcut cursuri de zbor la aeroclubul „Henri Coandă” din Geamăna, Argeș. (Foto: B 1TV)

Citiți și: LA DOAR 2 LUNI, ARE NEVOIE DE 4 OPERAȚII

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3