930 x122 grota rece

blocuri

RUȘINOS! DOAR 3 BLOCURI, REABILITATE TERMIC ÎN 2015 CU BANI DE LA PRIMĂRIE

În Pitești în acest an doar trei blocuri (!!!) vor fi reabilitate termic cu bani de la Primărie. Asta în condițiile în care în alte orașe blocurile au fost anvelopate termic pe cheltuiala administrațiilor locale. Din păcate, în Pitești acțiunea a fost lăsată pe umerii asociațiilor de proprietari. La „schimb”, Primăria lui Tudor Pendiuc și Cornel Ionică a închis complice ochii, lăsând fiecare asociație să-și vopsească blocul ulterior reabilitării termice după cum a tăiat-o capul. Rezultatul? „Sorcovizarea” orașului.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Cele trei blocuri sunt 12 A, 85 și 89 de pe strada Victoriei („Strada Mare”), din Centru. Pe lângă reabilitarea termică, aceste blocuri vor avea şi faţadă nouă, în ton cu ansamblurile arhitecturale mai vechi din zona de promenadă (cum ar fi clădirea fostului restaurant „Argeşul” sau Curtea de Apel).

Blocurile din centru (foto) au fost incluse de municipalitate într-un proiect de reabilitare pentru a asigura un aspect unitar zonei centrale. Abia aici Primăria a fost în stare să intervină, pentru a evita ca și Centru să fie „sorcovizat”! Proiectul se desfăşoară în etape. Anul trecut au fost reabilitate în acest fel două blocuri din Centru. Imobilele vizate sunt situate între Primărie şi Hotelul Muntenia.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90