Kaia 930 x 120

magazin_de_vise_spiceshop

Trei magazine de vise inchise

Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, a spus ieri ca si prefectul Gheorghe Davidescu ar putea inchide magazinele de vise, daca ar dori acest lucru, numai ca doar in baza legii. De asemenea, primarul a spus ca autoritatile locale au inceput inca din 2010 sa faca demersuri pentru interzicerea magazinelor care comercializeaza produsele etnobotanice, dar ca doar in urma cu vreo 2 saptamani s-au primit rapoartele de la institutiile implicate in baza carora se poate actiona.

Asta nu inseamna insa ca agentii economici care vor fi inchisi nu vor reusi sa redeschida in scurt timp localurile lor, caci legislatia este evaziva iar pe piata produselor de acest gen apar mereu produse noi care nu sunt prevazute de lege.

„Lucram deja la inchiderea a 3 astfel de magazine. Este vorba de SC Cubera de pe strada Calea Bucuresti, de SC Lorena din Exercitiu si de un agent economic din Fratii Golesti. Trebuie insa sa se stie ca eu nu pot inchide un magazin fara sa respect baza legala”, a spus primarul.

Pendiuc a raspuns, astfel, unei adrese a Prefecturii Arges in care prefectul Gheorghe Davidescu cerea inchiderea magazinelor de vise din Pitesti. Problema a fost intens dezbatuta si in Parlament, insa nici pana acum nu s-a reusit sa se ajunga la o forma a legii care sa nu mai permita magazinelor sa functioneze, patronii acestora gasind mereu cate o portita de scapare.

Eurial 555 x222
Pizza Sapori Italia 570 90