Donaris 930 x 122

masina_militari

Trei militari au cazut de pe pod

Pitesti. 12 august 2010.
Trei militari de la UM 01044 din Campulung Muscel au fost raniti, miercuri aseara, dupa ce au cazut cu masina de pe un pod, de la o inaltime de trei metri.

Soferul se afla sub influenta alcoolului, iar la intrarea in Campulung Muscel, n-a mai putut controla autoturismul si a iesit de pe drum. Masina, o Dacia Sandero, a rupt parapetul de metal si a plonjat in gol. Politistii au descoperit ca militarul in varsta de 26 de ani avea o alcoolemie de 0,57 miligrame pe litru alcool pur in aerul expirat. Doi dintre militari au fost raniti si au ajuns la Spitalul Municipal Campulung Muscel in stare stabila. Politistii i-au suspendat soferului permisul si i-au deschis dosar pentru conducere sub influenta alcoolului.{loadposition inside}

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90