NOR CURIER 930X122

litoral

TREN SUPLIMENTAR – OPREȘTE ȘI ÎN PITEȘTI

CFR Călători a introdus astăzi un tren suplimentar (IR 12096) pe ruta Mangalia-Constanţa-Bucureşti-Piteşti-Sibiu. Trenul va prelua turiştii care se vor întoarce acasă din minivacanţa de Sfânta Maria.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Potrivit CFR Călători, pentru preluarea traficului sporit dinspre litoral Trenul Tineretului este dublat azi de un tren suplimentar (IR 12096), cu o capacitate de 600 de locuri. Trenul are plecare din Mangalia la ora 18:30 și din Constanţa la 20:25 şi opriri în toate staţiunile şi în gările în care opreşte şi Trenul Tineretului.

Trenurile Soarelui circulă în această perioadă la capacitate maximă. De asemenea, Trenurile Tineretului, IR 1921 şi IR 1922, circulă în fiecare zi la capacitate maximă de aproximativ 1.500 de locuri/tren pe ruta Sibiu-Piteşti-Bucureşti-Constanţa-Mangalia şi retur. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90