New Profesional Consult 930 x 122

    ciocan

    Trepte puse în posesie

    O parte din treptele scării dce acces din zona stadionului Nicolae Dobrin din Piteşti spre strada Transilvaniei a fost pusă în posesie prin decizie a Judecătoriei. Astfel avem la Piteşti primele scări… private, deşi proprietarul a avut cândva terenul, dar nu a investit niciun leu în trepte (acest lucru făcându-l municipalitatea).

    Pe lângă treptele cu pricina, proprietarul a mai primit de la instanţă şi o parte din parcarea de la Stadion şi din poligonul pentru şoferii amatori.

    „O să încercăm să găsim soluţii pentru un schimb de teren, nu se poate să fie mutilată întreaga zonă.

    Este revoltător cum pot să fie emise astfel de decizii de instanţă, în condiţiile în care iniţial noi am respins documentaţia depusă de proprietar ca fiind incompletă iar apoi s-a decis restituirea în natură a un hectar şi ceva de teren şi acordarea de despăgubiri pentru un alt hectar de teren.

    Instanţa a decis însă că trebuie puse în posesie 1,5 hectare, şi aşa am ajuns la situaţia de acum care, din păcate, nu este singulară la Piteşti”, a spus primarul care a mai adus aminte şi de o decizie de punere în posesie pentru o parte din terenul de sport de la clubul sportiv Aripi.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90