EcoMoto 930×122

    tricouri.002

    Tricouri… pe buletine

    O asociaţie neguvernamentală numită „Green Gate” a desfăşurat pe parcursul zilei de joi, 27 septembrie 2012, o campanie la Piteşti numită „Oaza de linişte de lângă tine”. Cu această ocazie, membrii asociaţiei au distribuit gratuit tricouri piteştenilor aflaţi în trecere prin piaţa Primăriei.

    Numai că tricourile respective se dădeau pe bază de tabel, cu prezentarea de către beneficiar a unui act de identitate şi semnarea pe un tabel.

    Am fost curioşi să vedem de ce este nevoie de un buletin pentru aşa ceva, ştiut fiind că unii se folosesc de astfel de motive pentru a face rost de tabele pe care le folosesc apoi fie în scop politic, fie în alte scopuri. Conform explicaţiei celor de la „Green Gate”, nu este vorba nici de una, nici de alta.

    „Nu am luat CNP-ul, ci doar seria şi numărul de buletin. Le-am luat deoarece ne întreabă şi pe noi şefii noştri ce am făcut cu tricourile, trebuie să avem o evidenţă.

    Am desfăşurat această campanie în mai multe judeţe şi peste tot nu au fost probleme”, ne-a declarat unul dintre organizatori. Campania are scopul de a sensibiliza populaţia cu privire la importanţa pădurilor din jurul Bucureştiului.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90