Donaris 930 x 122

aniversare

TRISTĂ ANIVERSARE! FĂRĂ HORA UNIRII! DOI MILITARI S-AU SIMȚIT RĂU ȘI AU AJUNS LA SPITAL!

Împlinirea a 155 de ani de la Unirea Principatelor Române a fost sărbătorită astăzi și în Piteşti. Oficialităţi și oameni de rând au participat la ceremoniile organizate în fața Tribunalului Comercial, lângă bustul domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

Citiți și: Construirea unui spital nou la Pitești, în dezbatere

A fost o aniversare tristă, pe un frig pătrunzător. După slujba de pomenire a eroilor neamului, a fost ţinut un moment de reculegere în memoria pilotului Adrian Iovan şi a studentei Aurelia Ion, care au murit în accidentul aviatic din Munții Apuseni. De asemenea, tocmai ca urmare a acestui tragic eveniment, cei prezenți nu s-au mai prins în tradiționala horă a unirii. Mai mult decât atât. Evenimentul nu a fost lipsit nici de incidente: probabil din cauza frigului, a oboselii și a emoțiilor, doi militari au acuzat o stare de rău în timpul slujbei. O echipă de pe ambulanța prezentă la fața locului le-a oferit primul ajutor. Cei doi au fost transportați la Spitalul Militar. Și-au revenit, iar acum sunt bine.

La ceremoniile de azi au participat și câțiva studenți care militează pentru unirea României cu Basarabia. Eu au afișat mesaje în acest sens: “Reunirea, obiectiv naţional”, și “Argeş vrea unire”.

Citiți și: Alertă pentru clienții Penny Pitești! Produs infestat cu o bacterie periculoasă

Printre oficialitățile prezente s-au numărat prefectul Argeșului, Cristian Soare, președintele Consiliului Județean, Constantin Nicolescu, și primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc.

 

 

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441