EcoMoto 930×122

aniversare

TRISTĂ ANIVERSARE! FĂRĂ HORA UNIRII! DOI MILITARI S-AU SIMȚIT RĂU ȘI AU AJUNS LA SPITAL!

Împlinirea a 155 de ani de la Unirea Principatelor Române a fost sărbătorită astăzi și în Piteşti. Oficialităţi și oameni de rând au participat la ceremoniile organizate în fața Tribunalului Comercial, lângă bustul domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

A fost o aniversare tristă, pe un frig pătrunzător. După slujba de pomenire a eroilor neamului, a fost ţinut un moment de reculegere în memoria pilotului Adrian Iovan şi a studentei Aurelia Ion, care au murit în accidentul aviatic din Munții Apuseni. De asemenea, tocmai ca urmare a acestui tragic eveniment, cei prezenți nu s-au mai prins în tradiționala horă a unirii. Mai mult decât atât. Evenimentul nu a fost lipsit nici de incidente: probabil din cauza frigului, a oboselii și a emoțiilor, doi militari au acuzat o stare de rău în timpul slujbei. O echipă de pe ambulanța prezentă la fața locului le-a oferit primul ajutor. Cei doi au fost transportați la Spitalul Militar. Și-au revenit, iar acum sunt bine.

La ceremoniile de azi au participat și câțiva studenți care militează pentru unirea României cu Basarabia. Eu au afișat mesaje în acest sens: “Reunirea, obiectiv naţional”, și “Argeş vrea unire”.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Printre oficialitățile prezente s-au numărat prefectul Argeșului, Cristian Soare, președintele Consiliului Județean, Constantin Nicolescu, și primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc.

 

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90