Donaris 930 x 122

    trivale_mall

    Trivale Mall, un Fortuna…pe verticala!

    Trivale Mall, cel mai nou centru comercial din Pitesti, avea toate conditiile necesare pentru a fi un punct de referinta in viata economica a municipiului resedinta de judet. Cel putin pana acum, insa, acesta lasa de dorit din multe puncte de vedere…

    Mall-ul a fost inaugurat pe 28 august. Ne-am spus atunci ca proprietarii cladirii s-au grabit la presiunea comerciantilor nerabdatori sa vanda in acest complex comercial situat in buricul targului, dar se vede treaba ca lucrurile nu stau asa. O simpla raita prin mall arata ca multe spatii sunt inca neocupate, iar unii comercianti sunt inca, scuzati expresia, cu fustele in cap, adica amenajarile continua.

    Prima impresie cand strabati noul mall este aceea de deja-vu. Iti dai seama la un moment dat ca stii ce ai in fata: un magazin Fortuna…pe verticala! Spatiile par sa nu fie puse in valoare asa cum trebuie, ba chiar ca sunt irosite, iar marfa – cea care este expusa pana acum – pare scumpa si deloc de nemaigasit.

    La puncte bune putem trece insa terasa exterioara care ofera o perspectiva inedita a orasului, dar si etajul de electrocasnice care pare a fi, cel putin pana acum, cel mai bine dotat. Preturile constituie o alta discutie, insa…Unul dintre centrele de atractie din vechea cladire, si anume localul McDonlad’s, este inca in amenajari. Pana la deschiderea acestuia clientii vor trebui sa se multumeasca la ultimul nivel al cladirii cu localuri neaoşe de tip fast-food.

    Daca mai punem la socoteala si faptul ca parcarea supraterana aferenta cladirii mai are de asteptat pana sa fie gata, putem trage concluzia ca la Trivale Mall mai sunt multe de facut. Sa speram ca tot ce trebuie facut se va face in cel mai scurt timp, astfel incat Pitestiul sa castige un centru comercial si nu sa piarda o oportunitate, asa cum s-a mai risipit una vis-a-vis de Biserica Sfântul Gheorghe, tot în Centru…

     

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3