NOR CURIER 930X122

alde

TROFEUL „ALDE ARGEȘ” LA POPICE, LA PRIMA EDIȚIE

Tineretul ‪Alianței Liberalilor și Democraților din Argeș a organizat ieri prima ediție a Trofeului „ALDE Argeș” la bowling.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Peste treizeci de tineri s-au reunit în incinta unui complex comercial din Pitești și s-au întrecut timp de trei ore la concursul de popice.

La final podiumul a arătat astfel: locul I – Francisco Mușetescu, locul II – Damian Constantin și locul III – Cătălin Toma. Au mai fost premiați: Adelina Vlăsceanu – diploma cu distincția “Bila teleghidată”, Oana Marinică – “Popica nărăvașă” și Gabriel Tănase – “Omul cu strike-ul”.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

“Este o acțiune împământenită în organizația noastră de tineret, fiind al șaptelea an în care o facem. Ea marchează startul acțiunilor de toamnă și reînceperea activităților de după debutul școlii.

Noutatea constă atât în schimbarea denumirii concursului, cât și în faptul că pentru prima dată de la fuziunea celor două partide (Partidul Conservator și Partidul Liberal Reformator) alături de noi s-au aflat și colegii de la Tineretul Liberal Reformator Argeș. Este momentul de început al fuziunii în practică a celor două organizații de tineret.”, declară Codruț Matei, din partea tinerilor conservatori argeșeni.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90