930×122 POSADA 5

cetatea_poenari

Trupa Sistem promoveaza cetatea Poenari

Cel mai probabil pe data de 24 septembrie, la baza cetatii Poenari, trupa Sistem va sustine, impreuna cu alte trupe de anvergura, precum Holograf, un concert de promovare a cetatii.

Spectacolul face parte dintr-o serie de activitati si manifestari incluse si finantate printr-un proiect derulat prin Programul Operational Regional 2007-2013, Axa prioritara 5 „Dezvoltarea durabila si promovarea turismului, care are o durata de implementare de 9 luni- „Sistem si prietenii- Cetatea Poenari, respect pentru trecut”, in valoare de peste 1 milion lei.

Evenimentul in sine se va intinde pe parcursul a doua zile, timp in care vor fi organizate evenimente cu caracter medieval, precum turniruri si parade, spectacole, teatru de papusi, expozitii si seminarii eco.

Proiectul contine si aspecte care tin de promovare, de la spoturi in retelele nationale TV si radio, la emisiuni la televiziuni nationale, bannere, brosuri, publicitate in retelele de socializare, pe internet si in presa locala.

„Ma bucur sa fim primiti in familia din Arges si ca putem pune umarul la promovarea zonei, mai ales la cetatea Poenari. In cei 11 ani de activitate am incercat, impreuna cu Sistem, sa aducem ceva nou pe piata muzicala din Romania. Consideram ca cetatea poate fi inca o promovare pentru noi. Este un proiect care imi doresc foarte mult sa ajute si comunitatea locala. Ne dorim ca toate materialele care vor ajuta la promovarea evenimentului sa ramana ani de zile in institutiile de cultura din Arges si din tara. Speram sa afle toata lumea ca Vlad Tepes a fost mai mult la Poenari decat la Bran”, a afirmat Zoltan Toth, de la Sistem, presedinte al Asociaţiei Star Education, cea care a realizat acest proiect.

Kaia 555×222
Pizza Sapori Italia 570 90