Donaris 930 x 122

tudor_ghe

Tudor Gheorghe, Elena Gheorghe si Amadeus la Golesti

Golesti. 14 septembrie 2009. CJ Arges.
Cea de a doua parte a zilei de sambata, punctul culminant al editiei de anul acesta a Sarbatorilor Argesului si Muscelului a fost dedicata spectacolelor. Au urcat pe scena deosebiti artisti populari, voci deosebite, costume extraordinare. Cum altfel, dintre toti, nu putea sa nu exceleze, cu vocea sa de aur, cu sprancenele sale, cu ochii sai, cu versurile care parca au propriul lor cant, maestrul Tudor Gheorghe. si ce bine au sunat cuvintele lautarului muscelean Alexandru Cercel! Au cantat si artisti de muzica usoara. Elena Gheorghe i-a incantat pe cei prezenti cu spiritul sau viu si cu o voce deosebita, cantand pe viu.

elena_ghe A existat insa si un moment mai putin fericit, care a purtat numele unui artist prea umflat de casa de productie, Alex, al carui punct culminant a constat in a asigura vocea de fundal pentrus curte demonstratii de dans pe manele al unora dintre cei aflati in public. Plictiseala a fost insa alungata inca din momentul in care au urcat pe scena cele patru fete de la Amadeus. Tinere, talentate, pline de viata si cu muzica instrumentala aparte. Atractia serii, fara indoiala. Tot asa cum a fost si absolut spectaculosul foc de artificii. Si asa s-a incheiat o poveste a unei zile care a fost ofranda a splendorii si a elitei argesene.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3