NOR CURIER 930X122

Zi.Pendiuc.2013.003

Tudor Pendiuc a împlinit 59 de ani! Află cum și-a aniversat ziua!

Tudor Pendiuc, primarul Piteştiului, a împlinit astăzi 59 de ani. Edilul a petrecut ziua sa de naştere la serviciu, dar a ţinut să le ofere colegilor şi celor apropiaţi o masă festivă cu această ocazie. Primarul a primit de-a lungul zilei numeroase coşuri şi buchete de flori, dar şi cadouri diverse: cărţi, icoane, albume, etc.

În jurul prânzului, edilul i-a invitat pe colegi la o masă „rapidă” la Casa Căsătoriilor, la aceasta participând şi consilieri locali piteşteni.

„Le mulţumesc tuturor celor care mi-au adresat pe diverse căi felicitări! Vreau să mulţumesc familiei mele, care în toată această perioadă în care am activat în administraţie m-a înţeles că nu pot petrece cu familia atât de mult timp cât mi-aş dori!

Le mulţumesc colaboratorilor şi cetăţenilor, împreună cu care am realizat atât de multe lucruri bune în Piteşti, dar şi bunului Dumnezeu, care mi-a dat sănătate şi răbdare!

Acum, îmi doresc doar atât: sănătate, sănătate şi iar sănătate, pentru a putea a face cât mai multe bucurii familiei şi celor care mi-au acordat încrederea lor, învestindu-mă în această funcţie”, ne-a declarat primarul Tudor Pendiuc.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3