EcoMoto 930×122

    pendiuc_ganditor02

    Tudor Pendiuc: „Miroase numai a campanie electorală”

    Tudor Pendiuc, primarul municipiului Piteşti, ne-a declarat că a aflat cu surprindere de iniţiativele ARD privind posibila naţionalizare a rafinăriei Arpechim pentru a salva platforma petrochimică. Surprinderea a fost generată de faptul că, iată, de fapt se punea la cale dezmembrarea instalaţiilor iar guvernările PDL au asistat impasibile la acest lucru.

    „Ceea ce spun acum nu este o declaraţie politică, nu este o declaraţie electorală, ci un punct de vedere bazat pe realitate.

    În ultimii 7-8 ani, dumnealor (n.r. cei de la PDL) puteau face demersurile de cumpărare a rafinăriei Arpechim, pentru că au fost la guvernare.

    Puteau discuta cu primarul de la Bradu (care este de aceeaşi culoare politică) să nu dea autorizaţie de demolare a construcţiilor de pe platformă.

    Şi atunci, cele două poziţii se bat cap în cap: pe de-o parte, dorinţa de acum ca Guvernul actual să rezolve problema şi, pe de altă parte, planurile de demolare. Miroase numai a campanie electorală şi nimic altceva”, ne-a declarat Tudor Pendiuc.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90