Kaia 930 x 120

baicea

Tulburari in PDL Costesti

PDL Costesti sta pe un butoi de pulbere. Surse din cadrul acestei formatiuni politice ne-au declarat ca primarul Ion Baicea, seful organizatiei locale a partidului de guvernamant, planuieste sa excluda din organizatie doi consilieri locali. Astfel, acestia ar urma sa isi piarda si locul din Consiliul Local si ar fi inlocuiti de oameni agreati de primar.

Este vorba de doi consilieri locali ai PDL care au votat impotriva unui proiect de hotarare initiat de primar privind inchiderea unei strazi aferente arterei de circulatie cunoscuta sub numele de Progresului. O parte din aceasta strada inchisa ar urma sa revina bisericii din zona care are nevoie de o curte mai mare pentru enoriasi!

Gabriel Oprea si Ion Ilie, caci acestia sunt cei doi alesi ai PDL despre care este vorba, s-au opus proiectului si au starnit furia edilului. Chiar si Inalt Prea Sfintia Sa Calinic, arhiepiscopul Argesului si Muscelului, a fost la fata locului pentru a convinge lumea ca e nevoie de demersul cu pricina.

Gestul consilierilor nu trece, asadar, nesanctionat de Ion Baicea. Si daca mai luam in calcul faptul ca Ion Ilie este si fost lider al PDL Costesti, tabloul este complet. Se aude ca PSD abia asteapta sa ii inregimenteze pe cei doi, precum si alti doi alesi ale caror identitati inca nu ne-au fost dezvaluite.

555 X 222 CAPRA
Pizza Sapori Italia 570 90