EcoMoto 930×122

Pitesti

(VIDEO) PITEȘTI: TUPEU DE TAXIMETRIST

Pitești: tupeu de taximetrist. Imaginile pe care vi le prezentăm au fost filmate joi, 29 decembrie 2016, la semaforul de lângă Cercul Militar din Pitești. În film, trimis de un cititor pe adresa de e-mail a redacției noastre, se poate observa cum un taximetrist încalcă grav regulile de circulație, depășind pe CONTRASENS autoturismele staționate în acel moment la semafor.

Citiți și: Eurial Invest Pitești își extinde portofoliul de mărci comercializate

Cazul nu este singular, un alt exemplu AICI. O întrebare pe care, cu siguranță, mulți ne-o punem: vor fi, oare, pedepsiți acești șoferi fără scrupule?

Citiți și: Alertă maximă în Pitești! O femeie a pus pe toată lumea pe jar

Cum în această țară orice este posibil (în Pitești, cu atât mai mult!), cel mai probabil autoritățile vor lua măsuri prea târziu, abia când consecințele vor fi deja grave.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Anonim spune:

    ala ca a trecut pe rosu cu logan mai treaca-mearga, dar asta de acum merita sa i se retraga si licenta de taximetrist.. ca sunt prea multi oricum

  • Mihai spune:

    Mama,mama ce fac astia.mai deuna zi l,au luat pe ala cu catuse acum asta pe contrasens…firma asta Valentin numai vedete…Trebuie sa ne ferim de Valentin!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90