930 x122 grota rece

bmw x5

TUPEUL AROGANT AL UNEI SOFERIȚE ÎN PITEŞTI! (VIDEO)

Un adevărat pericol public ieri pe străzile Piteștiului! În jurul orei 13:30 o șoferiță tânără (probabil în vârstă de 25-30 de ani) a călcat în picioare două reguli rutiere în interval de doar câteva zeci de secunde. În ambele situații permisul se suspendă. S-a întâmplat pe bulevardul I.C. Brătianu.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

După cum puteți vedea în video, mai întâi șoferița nu acordă prioritate la trecerea de pietoni. Priviți gestul de indignare pe care îl face femeia care traversează regulamentar pe „zebră”!

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Ceva mai încolo, încă o regulă rutieră batjocorită cu obrăznicie și tupeu: șoferița calcă cu autoturismul linia dublă continuă pentru a parca pe celălalt sens de mers.

Șoferița are, după cum se vede în imagini, un BMW X5, mașină în valoare de peste 100.000 de euro, şi, mai mult decât atât, un tupeu egal cu nesimţirea!!!

Poliţia Rutieră, ne mai facem și noi treaba sau mai bine stăm pitiţi în boscheți cu radarul și atât?

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90