930×122 CAPRA 5

turcescu

Turcescu a refuzat interimatul la conducerea TVR

Argeseanul Robert Turcescu, cunoscut realizator TV si de radio, a refuzat sa preia conducerea interimara a Televiziunii Romane. Cezar Ion, presedintele Asociatiei Jurnalistilor din Romania, este acum in carti pentru postul respectiv. O decizie privindu-l pe viitorul sef al Televiziunii Romane va fi luata saptamana viitoare in cadrul Parlamentului.

Turcescu a facut anuntul pentru site-ul www.hotnews.ro. El nu a facut insa publice motivele care au stat la baza gestului sau, acestea fiind personale. Turcescu s-a remarcat prin emisiunile realizate atat la radio, cat si la televiziune, dar si prin moderarea dezbaterii televizate finale si decisive dintre candidatii la presedintia Romaniei in toamna anului 2009 (Traian Basescu din partea PDL si Mircea Geoana pentru PSD).

Raluca Turcan, presedintele comisiei de cultura din Camera Deputatilor, a negat ca in acest moment ar exista o nominalizare pentru sefia TVR.

„Initial, PDL a dorit sa-l propuna pe Robert Turcescu, insa acesta a declinat oferta de a prelua interimatul. Nu stiu sa se fi facut vreo nominalizare, in acest moment ce pot sa va spun este ca in zilele urmatoare PDL va propune o persoana pentru a ocupa aceasta functie. In conditiile deciziei Birourilor Permanente reunite si impreuna cu presedintele comisiei de cultura de la Senat, Sergiu Nicolaescu, am decis convocarea comisiilor reunite pentru saptamana viitoare, pentru audierea persoanelor propuse de grupurile parlamentare pentru interimat. Cel mai probabil saptamana viitoare, dupa audierile de la comisii, se va numi de catre Parlament persoana care va ocupa functia de presedinte interimar la TVR”, a spus Raluca Turcan.

{loadposition inside}

 

PIZZERIA SAPORI 555 222
570×90 MAIA