Eurial 930 x 122

turcescu

Turcescu, la Academia Catavencu?

Pitesteanul Robert Turcescu, fost realizator TV de prime-time la Realitatea TV, are sanse mari sa ajunga la Academia Catavencu, una dintre cele mai populare publicatii din Romania. Informatia a fost facuta publica de Alex Mihaiescu de la Cotidianul.ro.

In prezent, Robert Turcescu este gazda unui talk-show la B1TV. El se pare insa ca este curtat intens de boss-ul Academiei Catavencu, Dan Grigore Adamescu.

„Surse confidentiale au dezvaluit, in exclusivitate pentru Inpolitics, ca Turcescu este dorit cu ardoare de catre patronat in functia de redactor-sef al publicatiei sau, daca ziariastul nu se incumeta la un atare job, pentru functia de sef editorial al departamentului politic care, momentan, lipseste cu desavarsire.

Aceleasi surse ne-au precizat ca, la finalul saptamanii trecute, dramaturgul Denis Dinulescu a fost decapitat de la carma saptamanalului de satira dupa ce, cu doar cateva zile inainte, disponibilizase de la sine putere, fara a se sfatui cu oamenii lui Adamescu, jumatate din echipa editoriala a Academiei.

Aceasta in conditiile in care Dinulescu nu a reusit nici macar sa realizeze un interviu cu ministrul de Externe, Theodor Baconschi, care a refuzat sa-i mai raspunda la telefon dupa ce dramaturgul i-a trimis intrebarile pentru interviu, pe e-mail.

In prezent, postul de redactor-sef al Academiei Catavencu e asigurat, temporar, de jurnalistul si poetul Adrian Parvu”, scrie Alex Mihaiescu.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570 X 90 CAPRA 3