pizzeria sapori  930 122

turcescu

Turcescu, la B1TV

Argeseanul Robert Turcescu, cunoscut realizator TV si de radios, va incepe in luna septembrie a anului 2010 o emisiune la postul de televiziune B1TV. Turcescu – cel care a demisionat de la Realitatea TV – va avea un talk-show numit, cel mai probabil, „100% cu Robert Turcescu” care va fi difuzata de luni pana joi, de la ora 20,00, chiar inainte de emisiunea „Nasul” a lui Radu Moraru.

„Am semnat un contract pe trei ani. Emisiunea va incepe, cel mai probabil, la sfarsitul acestei luni. Va fi un talk-show difuzat de luni pana joi, incepand cu ora 20.00”, a declarat Turcescu, pentru agentia de stiri Mediafax.

Totodata, el a precizat ca nu va prelua nicio functie de conducere in cadrul televiziunii, fiind semnat un contract intre doua entitati juridice. „Nu voi fi in functie de conducere. A fost semnat un contract intre firma mea de productie si compania care e actionar majoritar la B1 TV. Deci, e un contract intre doua entitati juridice”, a subliniat Turcescu.

„In proportie de 90%, emisiunea se va numi «Suta la Suta cu Robert Turcescu»”, a mai spus jurnalistul.

Jurnalistul Robert Turcescu a anuntat, pe 16 august, pe blogul personal, ca pleaca din Realitatea Media, precizand ca pentru el a sosit vremea sa deschida un alt capitol.

Robert Turcescu are 17 ani de experienta in presa, de-a lungul vremii lucrand ca reporter, redactor, realizator si comentator atat in radio si televiziune, cat si in presa scrisa centrala (Curierul National, Ziua, Evenimentul zilei, Dilema, Cotidianul).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570 X 90 CAPRA 3