New Profesional Consult 930 x 122

turcescu

Turcescu pleaca de la Realitatea

Argeseanul Robert Turcescu, cunoscut realizator TV si de radio la posturi nationale, a anuntat, luni, 16 august, pe blogul personal ca pleaca din Realitatea Media. Turcescu a precizat ca pentru el a sosit vremea sa deschida un alt capitol.

„Pentru mine a sosit vremea sa deschid un alt capitol. Nu-mi fac iluzii si nici planuri in care sa incapa cuvinte precum «mai bine» sau «mai rau». Dar simt de ceva vreme ca e momentul pentru o noua provocare pe care inteleg sa mi-o asum dincolo de calcule financiare sau doctrinare. Nu stiu, acum, cand scriu aceste randuri, incotro ma indrept si nici care sunt provocarile viitorului imediat. Vom vedea impreuna prin intermediul acestui spatiu virtual in care ma oblig sa postez periodic o suma de ganduri, amintiri si experiente (…).

Da, azi (luni, 16 august, n.r.), odata cu aparitia acestor randuri, anunt public ca plec din Realitatea Media privind fara manie inapoi, desi se poarta de ani buni scandalul public si aruncatul cu laturi. Intr-o lume normala, eliberata de teorii conspirationiste, barfe si zvonuri, ar trebui sa fie un pas firesc din parcursul unei calatorii fascinante, cum se intampla adeseori sa fie viata unui jurnalist. Pentru toti cei care vad deja sau vor vedea in urmatoarea perioada un raspuns «clar» la intrebarea «de ce» am o veste proasta: nu e asa! Nimeni nu stie mai bine decat mine, nici ce simt si nici cate nopti de framantari au precedat o astfel de decizie.

El precizeaza ca se desparte greu de colegii lui de la Realitatea FM. Robert Turcescu a fost director general al postului de radio Realitatea FM, din trustul Realitatea – Catavencu, incepand din octombrie 2008.

Contactat de Mediafax, Robert Turcescu a spus ca demisia lui din trustul Realitatea Media se aplica incepand de luni, 16 august.

Robert Turcescu are 17 ani de experienta in presa, de-a lungul vremii lucrand ca reporter, redactor, realizator si comentator atat in radio si televiziune, cat si in presa scrisa centrala (Curierul National, Ziua, Evenimentul zilei, Dilema, Cotidianul). Potrivit informatiilor postate pe blogul personal, Robert Turcescu a inceput sa lucreze la Realitatea TV in anul 2003.

Sursa: Mediafax

555×222  MAIA
Pizza Sapori Italia 570 90