930×122 CAPRA 5

turcescu

Turcescu vrea sa cumpere un post de radio

Argeseanul Robert Turcescu vrea să cumpere un radio cu profil de sport si sa il transforme intr-o statie cu profil de stiri si comentarii politice. Astfel, omul care a cunoscut consacrarea gratie emisiunii televizate „100%” revine la prima sa dragoste, radioul.

Jurnalistul argeşean Robert Turcescu a anunţat că este în discuţii avansate pentru a cumpăra pachetul majoritar de acţiuni al postului Sport Total FM.
Turcescu intenţionează să transforme staţia într-un post de radio de ştiri şi comentarii, împreuna cu echipa demisionară pe care a condus-o la Realitatea FM.

Robert Turcescu a spus că va da mai multe detalii cel mai probabil la jumătatea lunii ianuarie. Sport Total FM emite în prezent în Bucureşti, însă mai deţine şi alte licenţe locale, inslusiv în Argeş, care nu sunt active.

Turcescu a plecat recent de la trustul Realitatea si a ajuns sa modereze „100%” la postul B1 TV, apreciat ca fiind un post „de casa” al actualei puteri. Robert Turcescu are la activ moderarea emisiunilor televizate decisive pentru campania electorala prezidentiala de anul trecut, atunci cand Traian Basescu si Mircea Geoana s-au infruntat unul pe altul sustinuti fiind de PDL si PSD.

PIZZERIA SAPORI 555 222
570 X 90 POSADA 3