930×122 CAPRA 5

Turistul disparut in Leaota a fost gasit

Campulung. 31 mai 2009. Serviciul Salvamont. Doi barbati s-au ratacit, din cauza viscolului, pe Masivul Leaota. Unul dintre acestia a reusit sa se adaposteasca la o stana, insa celalalt este dat disparut. Salvamontistii l-au cautat, aseara, dar nu au reusit sa il gaseasca. Operatiunile de cautare au fost sistate din cauza ninsorii abundente.

Turistul care fusese dat dispărut pe masivul Leaota, în judeţul Argeş, a fost găsit. Omul a reuşit să se adăpostească aseară la o stână, iar în această dimineaţă a sunat la serviciul salvamont şi a anunţat că este în afara pericolului. Bărbatul, împreună cu un alt turist, se rătăciseră aseară, pe munte, din cauza viscolului.

„Noi tocmai plecasem în căutarea lui, când dispeceratul Salvamont din Braşov ne-a comunicat că a luat legătura cu el. Cei doi turişti s-au regăsit dimineaţă, sunt în afara oricărui pericol”, a declarat astăzi Puiu Holboşan sef Serviciu Salvamont Campulung Muscel 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90