Donaris 930 x 122

    lacul-vidraru

    Turişti blocaţi pe Transfăgărăşan!

    Mai mulţi turişti au rămas blocaţi pe Transfăgărăşan, din cauza unei alunecări de teren produsă azi-noapte. În cele din urmă, circulaţia a fost reluată pe un singur sens, iar oamenii se pot întoarce la casele lor. Nu au fost înregistrate victime sau accidentaţi.

    Conform salvamontiştilor, traficul rutier pe DN 7C Transfăgărăşan a fost blocat astăzi în zona localităţii Arefu, aproape de barajul Vidraru, din cauza unei alunecări de teren. Circulaţia a fost reluată pe un singur sens, după ce drumarii au îndepărtat o parte dintre stâncile căzute pe carosabil. O oră a durat degajarea părţii carosabile. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, Mădălina Epure, blocarea drumului a fost anunţată la 112 de mai mulţi turişti care au vrut să coboare de pe munte.

    „Erau mai mulţi turişti cu trei maşini, am înţeles, iar după sesizarea primită la 112, drumarii au început să deblocheze şoseaua blocată în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică. A fost o alunecare de teren şi au căzut stânci pe carosabil la kilometrul 61+80 de metri, în zona localităţii argeşene Arefu, aproape de barajul Vidraru. În acest moment traficul rutier a fost reluat pe un singur fir şi se circulă sub supravegherea poliţiştilor rutieri. Nu sunt cazuri deosebite, nu există turişti blocaţi sau maşini blocate şi sunt puţine autoturisme care tranzitează zona în acest moment”, a declarat Epure, citată de Mediafax.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3