New Profesional Consult 930 x 122

lidl

ULTIMA ORĂ: ALERTĂ LA LIDL. PRODUS RETRAS

Ultima oră: Alertă la Lidl. Produs retras. Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a informat în urmă cu puțin timp:

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

„Producătorul austriac „Estyria Naturprodukte GmbH” a demarat procedura de rechemare preventivă de la consumator a produsului ”Golden Sun Bio Organic Cereale Amaranth, 500 g”, comercializat şi în reţeaua de magazine Lidl România, după ce, în cadrul verificărilor interne, într-o probă a fost depistată Salmonella.

Pentru a evita un potențial risc pentru sănătatea publică, întrucât nu poate fi exclusă o posibilă contaminare, distribuitorul a inițiat retragerea produsului de la vânzare și a anunțat clienții să ţină cont de această rechemare și pe cei care l-au achiziționat, să nu îl consume.

Citiți și: Alertă de ultimă oră în magazinele Lidl! „Nu consumați sub nicio formă produsul!”

Inspectorii sanitari veterinari și pentru siguranța alimentelor au supravegheat respectarea procedurii de retragere de la comercializare a produsului posibil contaminat, inițiată de distribuitor.

Produsul “Golden Sun Bio Organic Amaranth, 500 g” poate fi returnat de consumatori în toate magazinele Lidl. Contravaloarea produsului va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Această retragere vizează exclusiv produsul ”Golden Sun Bio Organic Cereale Amaranth, 500 g” al producătorului Estyria Naturprodukte GmbH. Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse ale producătorului Estyria Naturprodukte GmbH, nu sunt afectate de această retragere.”, informează Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3