930×122 CAPRA 5

meteorologie

ULTIMA ORĂ! METEOROLOGII AU FĂCUT ACUM ANUNȚUL

Ultima oră! Meteorologii au făcut acum anunțul. O informare de instabilitate atmosferică a fost emisă în urmă cu puțin timp de Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

Informarea este valabilă de astăzi, 28 august 2017, de la ora 13, și până mâine, 29 august, la ora 3.

Potrivit sursei citate, în intervalul de timp menționat, în zonele montane și submontane, apoi și în regiunile sudice și sud-estice vor exista perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse, pe arii restrânse grindină și intensificări ale vântului care pot lua aspect de vijelie.

Citiți și: Alertă de vreme severă imediată! La ce să ne așteptăm în următoarele ore

Cantităţile de apă vor depăşi local 15…20 l/mp și izolat 30…40 l/mp.

În după-amiaza zilei de astăzi în regiunile sudice vremea se va menține călduroasă, local caniculară în sudul extrem al Olteniei și în sud-vestul Munteniei, acolo unde vor mai fi temperaturi maxime de 35…36 de grade, precizează Administrația Națională de Meteorologie.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90