New Profesional Consult 930 x 122

cod galben

ULTIMA ORĂ: SE STRICĂ VREMEA ÎN ARGEȘ

O informare meteorologică și un cod galben au fost emise în urmă cu puțin timp de Administrația Națională de Meteorologie. Codul galben vizează și întreg județul Argeș.

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

INFORMARE METEOROLOGICĂ

Interval de valabilitate: 7 iulie, ora 12 – 9 iulie 2018, ora 21. Fenomene vizate: manifestări de instabilitate atmosferică.

Citiți și: Argeș. Fenomene meteo periculoase în următoarele ore!

În intervalul de timp menționat, vor exista perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în cea mai mare parte a țării.

Vor fi averse, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care vor lua aspect de vijelie și căderi de grindină.

Cantitățile de apă vor depăși 20 l/mp și pe arii restrânse 30…40 l/mp.  

COD GALBEN

Interval de valabilitate: 7 iulie, ora 16 – 9 iulie, ora 21. Fenomene vizate: instabilitate atmosferică accentuată și cantități de apă însemnate.

În zonele deluroase și montane, precum și în Oltenia, Transilvania și local în Muntenia, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă de 25…30 l/mp și pe arii restrânse de 50…70 l/mp.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3