930×122 CAPRA 5

cod galben

ULTIMA ORĂ: VEȘTI PROASTE DE LA METEOROLOGI

Ultima oră: Vești proaste de la meteorologi. Administrația Națională de Meteorologie a actualizat avertizările prin care anunță ploi. Argeșul se numără printre județele care reintră în întregime sub cod galben.

Citiți și: Alertă METEO: Ninsori abundente și viscol în zone vaste! Argeșul printre ele

ACTUALIZARE INFORMARE METEOROLOGICĂ

Interval de valabilitate: 28 iunie, ora 21 – 29 iunie ora 21. Fenomene vizate: ploi moderate cantitativ și manifestări de instabilitate atmosferică.

Citiți și: Argeș. Fenomene meteo periculoase în următoarele ore!

În intervalul menționat, temporar va ploua în cea mai mare parte a țării și, mai ales în zonele deluroase și montane, cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp și izolat 30…40 l/mp.

Vor fi mai ales averse, însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului. Izolat vor exista condiții de grindină.

ATENȚIONARE COD GALBEN

Interval de valabilitate: 28 iunie, ora 21 – 29 iunie ora 21. Fenomene vizate: cantități însemnate de apă.

În intervalul de timp menționat, în cea mai mare parte a Moldovei, local în estul și sud-estul Transilvaniei, Maramureș și în nordul Munteniei și al Olteniei vor fi perioade în care va ploua însemnat cantitativ.

Prin acumulare sau în intervale scurte de timp se vor înregistra cantități de apă de 20…30 l/mp și pe arii restrânse de 50…60 l/mp.

Notă: Va continua să plouă în majoritatea regiunilor până sâmbătă (30 iunie), temporar însemnat cantitativ, precizează Administrația Națională de Meteorologie.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90