EcoMoto 930×122

cod galben

ULTIMA ORĂ! VREME SEVERĂ ÎN ARGEȘ

Administrația Națională de Meteorologie a emis cu puțin timp în urmă un cod galben care vizează și extremitatea nordică a județului Argeș.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Meteorologii anunță ploi însemnate cantitativ, intensificări ale vântului și ninsori viscolite în zona înaltă de munte pentru perioada 15 decembrie, ora 18 – 16 decembrie 2017, ora 14.

În intervalul menționat aria ploilor se va extinde în regiunile vestice, nord-vestice și parțial în cele centrale, iar vântul va avea temporar intensificări cu rafale de până la 55…65 de km/h.

Citiți și: Iarna nu ne dă pace! Argeșul este sub cod galben!

Cantitățile de apă vor depăși local 20…25 de l/mp și izolat 30…35 de l/mp în Maramureș, în cea mai mare parte a Crișanei și a Carpaților Meridionali, în nordul Carpaților Orientali și în Munții Apuseni. În zona montană înaltă va ninge, iar vântul va avea intensificări cu rafale care vor depăși 80…90 de km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității.

Intensificări ale vântului se vor semnala și pe crestele din restul zonelor montane.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90