New Profesional Consult 930 x 122

apuseni

ULUITOR! AFLĂ CE-ȘI DOREȘTE COPILOTUL RĂZVAN PETRESCU!

Înainte de externarea sa de mâine din Spitalul Clinic Județean de Urgență din Cluj Napoca, Răzvan Petrescu, cel care i-a fost copilot lui Adrian Iovan în avionul prăbușit în munții Apuseni, a susținut astăzi o conferință de presă.

Citiți și: ABSURD ȘI REVOLTĂTOR! FAMILIA COPILOTULUI DIN MIOVENI MORT ÎN ACCIDENTUL DE ELICOPTER, AMENDATĂ!

Petrescu a declarat că medicul Radu Zamfir l-a ajutat atât fizic, cât și psihic în orele de după accident. De asemenea, copilotul și-a arătat recunoștința față de moții care i-au găsit pe el și pe ceilalți supraviețuitori, precizând că le va face o vizită imediat ce va putea să meargă pe propriile lui picioare. Pe de altă parte, Răzvan Petrescu a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliștilor care se refereau la detalii tehnice, invocând faptul că acestea fac obiectul unei anchete.

„Pentru mine va urma o perioadă de refacere, undeva la o lună-două, pe care o voi petrece acasă”, a spus copilotul. Întrebat ce își dorește cel mai mult, Răzvan Petrescu a răspuns prompt: „În primul rând, să revin la starea mea de sănătate dinainte de 20 ianuarie (n.r. – data accidentului) și, în al doilea rând, să mă urc la manșa avionului!”. Să se urce iar la manșa avionului deși, în urma accidentului, a suferit nu una, ci trei operații și, deocamdată, până la recuperare, nu se poate deplasa pe propriile lui picioare!

Citiți și: A IEȘIT DIN SPITAL CU ZÂMBETUL PE BUZE

Amintim că Răzvan Petrescu a terminat Colegiul Economic “Maria Teiuleanu” din Piteşti şi este instructor la Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă. Petrescu a făcut cursuri de zbor la aeroclubul „Henri Coandă” din Geamăna, Argeș. (Foto: captură Antena 3)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3