Donaris 930 x 122

autoincendiere

Uluitor! Persoana care și-a dat foc în fața liceului este un puști de 18 ani!

Update, ora 16:15

Persoana care și-a dat foc în această dimineață, în fața Liceului Economic din Râmnicu Vâlcea, este un puști de 18 ani, notează cotidianul Gândul.

Citiți și: Incident grav la Penitenciarul Mioveni!

Potrivit sursei citate, tânărul era elev al liceului și a recurs la gestul extrem în fața unei săli de jocuri de noroc, situată lângă liceu.

Adolescentul ar fi pierdut 3.000 de lei la păcănele, scrie Antena 3 CNN.

Citiți și: Argeș: O femeie și-a dat foc

Se pare că tânărul a mers la o benzinărie din Râmnicu Vâlcea, a cumpărat 1,5 litri de benzină, s-a întors în faţa liceului, acolo unde este şi o sală de jocuri de noroc, unde s-a stropit cu benzină şi s-a autoincendiat.

Știrea inițială, ora 11:32 – Incident șocant lângă un liceu! Un bărbat și-a dat foc!

Un incident șocant s-a produs în această dimineață în județul Vâlcea.

Un bărbat și-a dat foc în zona Liceului Economic în Râmnicu Vâlcea, notează Mediafax.

La fața locului s-au deplasat imediat pompierii, alături de un echipaj medical. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbat decât să constate decesul.

„Imediat, la fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă şi o autospecială de intervenție rapidă, din cadrul Gărzii de Intervenție Râmnicu Vâlcea, precum și o ambulanță aparținând SAJ, cu medic.

Pompierii militari au acționat de urgență pentru stingerea incendiului. Din păcate, a fost declarat decesul de către medicul prezent la fața locului”, a informat ISU Vâlcea, potrivit sursei citate.

Bărbatul nu a fost identificat până la această oră.

Sursă foto: Antena 3 CNN

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90