930X122 MAIA

Pitesti

ULUITOR! PITEȘTI: TERENURI RETROCEDATE ÎN CURȚILE ȘCOLILOR

Continuăm şi astăzi să vă prezentăm hotărâri ale unor instanţe de judecată care au dispus puneri în posesie de terenuri în diverse locuri din Piteşti total nepotrivite pentru retrocedări.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

De această dată vorbim despre terenuri retrocedate în incinta unor unităţi de învăţământ. Primăria nu va emite autorizaţii de construire nici în privința acestor terenuri și caută soluţii de despăgubire a proprietarilor pentru ca suprafețele să revină municipalității.

Un astfel de caz este la Liceul Tehnologic „Dacia”, liceu în curtea căruia o instanţă de judecată a decis ca un anume Marius Codleanu să primească 100 de mp de teren. Un alt caz este la școala nr. 9 din Nord. Chiar în curtea școlii familiile Ungureanu şi Ştefănescu au fost puse în posesie cu 300 de mp de teren. În fine, şi în curtea grădiniţei nr. 5 din cartierul Craiovei a fost retrocedat un teren de 381 de mp. Numele beneficiarilor sunt Virgil Băcanu şi Marioara Georgescu.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Despre o situație similară în ceea ce privește terenul de sport de la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” (terenul stadionului „Aripi”-foto) puteți citi aici: http://epitesti.ro/administrativ-3/incredibil-ce-se-intampla-cu-terenul-de-la-aripi-pitesti/.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3