NOR CURIER 930X122

    radu_ii

    Un altfel de titlu pentru Radu II

    Radu II devine cetatean de onoare al Pitestiului! Propunerea se afla deja in atentia Consiliului Local al municipiului Pitesti si va analizata in sedinta de la finalul lunii noiembrie a anului in curs.

    Fostul mare fotbalist Marin Radu, cunoscut mai mult sub numele de Radu II, va deveni saptamana viitoare cetatean de onoare al municipiului Pitesti.

    Conducerea Primariei a decis sa propuna Consiliului Local conferirea acestui titlu pentru Radu II avand in vedere meritele deosebite ale acestuia in plan sportiv, cariera sa fiind impresionanta.

    Nascut pe 15 martie 1956 in comuna Albota, Radu II a debutat in Divizia A la FC Arges pentru care a evoluat vreme de 12 ani. A mai jucat doi ani la Steaua Bucuresti si alti doi la Inter Sibiu. 400 este numarul meciurilor disputate pe prima scena fotbalistica a tarii, marcand 196 de goluri.

    A obtinut titlul de golgeter al Romaniei in anii 1979 si 1982, devenind campion si cu FC Arges, si cu Steaua Bucuresti, castigand si Cupa Campionilor Europeni cu Steaua in anul 1986.

     

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3